Nå er det bare helt NYDELIG. 29 grader i sjøen og 29 grader i luften, sol og en sval bris på 8 knop fra øst som gir oss 4-5 knop fart mot sørvest med Code Zero seilet. De siste dagene har det vært lite vind og feil retning på vinden. Forsøkte diverse seil konfigurasjoner men de førte oss enten mot Sør Afrika, Brasil eller tilbake til England. Til slutt gav vi opp, startet motoren og satte autopiloten Vulgaris til å styre mot St. Lucia. På menyen var det Chevice, etter en oppskrift i "The Boat Cookbook". Dette er en Peruansk rett hvor fisken kuttes i små biter og marineres i Lime, chilli og løk, legges i kjøleskapet i noen timer og spises rå. Er en enklere form for sushi. Brukte denne oppskriften på sverdfisken som vi fikk i går. Det smakte helt himmelsk, på høyde med det aller beste i utlandet. Hovedretten bestod i biff med fløtegratinerte poteter. Desserten var hjemmelagede pepperkaker signert Anna og Konstanse (tusen takk til Bente som tok med deig fra Ikea), som ble fortært litt tidligere på dagen. Etter en god middag, var det godt å få sove uten for mye bevegelse i båten. Det har vært fullmåne siden vi dro fra Gran Canaria, da er det nesten som å seile en fin sommernatt i Norge. Nå som månen blir mindre ser vi etterhvert mer til stjernene. Fremdeles mye liv i havet overraskende mye fugler. Ser også jevnlig stimer av flygefisk, noen av dem havner også på dekk og inn i cockpit. Disse rare skapningene kan fly utrolig langt.
Alt vel ombord. Kjersti syntes vi har vært utrolig lenge på havet og syntes det er leeenge til vi er fremme, mens skipperen mener vi snart er fremme og ikke kan forstå hvor alle dagene har blitt av.